Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

Gebruikersvoorwaarden

Door gebruik te maken van AmaaiAmaai! conformeer je jezelf aan onze Algemene Voorwaarden, privacy statement en deze gebruikersvoorwaarden:

  • Er moet in een advertentie concreet een artikel of dienst worden aangeboden of gevraagd. Er kan gereageerd/geboden worden op hetgeen aangeboden wordt. Een bod is voor bieder en verkoper niet bindend.
  • Een advertentie mag slechts 1 maal worden geplaatst, ongeacht gekozen rubriek of subrubriek.
  • Advertenties die in strijd zijn met de wetgeving of algemeen fatsoen zijn niet toegestaan.
  • Advertenties waarin gestolen-, namaak artikelen, vuurwerk, (onklaar gemaakte) wapens, munitie en airsoft, (onderdelen van) mensen, nazi materiaal, drugs, medicijnen, (e-mail) verzendlijsten, tabak/sigaretten, aandelen, gevaarlijke stoffen, Staffordshire terriers, Pitbull terriers, ivoor, bont, legitimatiebewijzen, omgebouwde spelcomputers, onderdelen voor het ombouwen van spelcomputers, onderdelen van online spellen, consumenten onderzoek, loten en prijsvragen, beschermde (in- en uitheemse) diersoorten en producten van beschermde dieren of plantensoorten worden aangeboden zijn niet toegestaan.
  • Multi Level Marketing (MLM) advertenties, advertenties met als inhoud "Snel veel geld verdienen" en advertenties waar mensen gevraagd worden voor Herbalife, Jafra Cosmetics, Kleeneze, DHS Club, Avon, Vemma, homeparty's  zijn niet toegestaan.
  • Het plaatsen van een advertentie welke tot doel heeft het promoten van een internetsite, bedrijf, evenement of advertenties voorzien van extra trefwoorden zijn niet toegestaan.
  • Pornografische-, erotische-, sex- en contact advertenties zijn enkel toegestaan in de dating rubriek. Hiervoor gaat de plaatser akkoord met de geldende sms abonnementsservice a rato van 1€/week.
  • Advertenties waarvan de gegevens niet juist zijn ingevuld zijn niet toegestaan.
  • Bij het plaatsen van een thuiswerk advertentie is het verplicht exact en zeer uitgebreid te beschrijven wat het thuiswerk inhoudt.
  • Bij advertenties waar cd's, cd-roms, dvd's (muziek, software en films) worden aangeboden moet expliciet staan vermeld dat het originele, legale versies betreffen.

Mocht er aan een van deze voorwaarden niet voldaan worden, dan zal de advertentie worden verwijderd en houden wij ons het recht voor om in ernstige gevallen personen in het vervolg te weren. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties te weigeren/verwijderen.

De persoonsgegevens, welke je bij het gebruik van AmaaiAmaai achterlaat, kunnen intern gebruikt worden om je op de hoogte te brengen van eventuele vernieuwingen aan AmaaiAmaai, prijsvragen of klantonderzoek.

Wij kunnen persoonsgegevens beschikbaar stellen aan politie, justitie of aan derden in geval van overtreding van deze voorwaarden of misbruik.

AmaaiAmaai is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en transacties of contacten die daaruit volgen.

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?