Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


DRINGEND AUTO'S GEVRAAGD

GevraagdDRINGEND AUTO'S GEVRAAGD
Prijsn.o.t.k.
Advertentienummer650926
Beschrijving

Waasland Cars is een erkend autobedrijf uit Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen dat een ruime ervaring heeft opgedaan in de overname en verkoop van tweedehandswagens.

Dit autobedrijf is voor de aankoop van tweedehands auto’s dagelijks actief in de aangrenzende provincies Antwerpen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen en ook Limburg.

Uw auto verkopen aan Waasland Cars, verloopt steeds vlot, veilig en bovenal, zorgeloos.

 


Waasland Cars is lid bij Traxio (nieuwe benaming voor Federauto), de Belgische  confederatie voor autohandelaars, garagisten en de aanverwante sector. Als lid voldoet deze erkende autohandel aan de strenge eisen van deze belangengroep en engageert het zich tot het nakomen van alle verplichtingen naar de klant en sector toe.

 

Bij de verkoop van tweedehands auto's werkt Waasland Cars altijd samen met Car-Pass vzw. Deze organisatie staat in voor de levering van de zogenaamde Car-Pass die elke vorm van kilometerfraude uitsluit.

IK VERKOOP MIJN WAGEN

 

Je auto verkopen kan snel en zorgeloos bij ons.

·         geen tussenpartijen

·         geen verkoopsverplichting


·         gratis ophaling

·         erkende autohandelaar


·         mooie en correcte prijs

·         vrije keuze van betaling

·         ...

Je kan ons contacteren wanneer je van plan bent om jouw auto te verkopen. We bieden je dan ook een mooie en eerlijke prijs voor jouw tweedehandswagen. Dit prijsvoorstel wordt afgetoetst met de reële marktprijs en we gebruiken bij de prijsbepalingen steeds vaste standaarden zoals onder andere, de catalogusprijzen die terug te vinden zijn in de autogids van TraxioAutogids.be en Autowereld.be

Bij de aankoop van tweedehandswagens wordt het transport steeds door ons geregeld en hoef je je geen zorgen te maken over het eventuele grote afstandsverschil. Uw auto verkopen doet u zo niet met extra kosten opzadelen. Ook handelen we bij de verkoop van je wagen ook de nodige administratie en bepaal jij de wijze van betaling.

We zien het namelijk als één van de kerntaken van ons autobedrijf om als erkende auto-opkoper van Sint-Niklaas de overname van tweedehandswagens zo vlot en tijdbesparend mogelijk te doen verlopen. Uw auto verkopen doet u best aan erkende auto-opkopers, zo horen de typische kopzorgen en tijdverlies die vaak gepaard gaan de verkoop van jouw wagen tot het verleden. Bel ons gerust op in geval van vragen bij de verkoop van jouw auto of vul gewoon het online formulier in.

IK ZOEK EEN WAGEN

Waasland Cars is een erkende autohandelaar wat ervoor zorgt dat er bij de verkoop van tweedehandswagens steeds aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Standaard bij verkoop van tweedehandswagens:

·         Onderhoudsbeurt

·         Reinigingsbeurt

·         Technische keuring

·         Car-Pass

·         ...

Neem gerust een kijkje in onze rubriek Ik zoek een wagen of maak een afspraak met een van onze medewerkers aangezien ons aanbod dagelijks verandert.

Vind je niet de tweedehandswagen terug die je voor ogen had? Neem dan alsnog gerust met ons contact op. Zo kunnen we voor jou – volledig gratis en vrijblijvend – in ons aankoopnetwerk kijken of deze eventueel leverbaar. 

Heb je later vragen over klein en/of groot onderhoud, (winter)bandenwissel, accessoires, glasbreuk, pechverhelping … ? Onze klantenservice helpt onze klanten er in de verdere toekomst graag mee verder.

GEVESTIGD IN SINT-NIKLAAS

We zijn gevestigd in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen en onze medewerkers zijn dagelijks actief in de omringende steden en provincies. Wij komen tot bij u in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Waals-Brabant. Hierdoor kunnen we bij de overname van je wagen efficiënt omspringen met tijd en onze medewerkers. De verkoop van jouw wagen wordt zo tot een minimum in tijd en energie herleid.

We zijn vanuit Antwerpen en Gent gemakkelijk bereikbaar via de E17. Met het openbaar vervoer kun je ons bereiken via het treinstation van Sint-Niklaas dat zich op 5 minuten bevindt van onze vestiging

 

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, vragen we u vriendelijk om een afspraak te maken voor uw bezoek.Meer informatie http://https://www.waaslandcars.be
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken340


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamWaasland Cars geen waardering
WoonplaatsSint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
Actief sinds07-01-2016
Telefoon03 766 18 23
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 14 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?