Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


WANDELEN DOOR LIMBURGSE BOSSEN Julien van Remoortere

AangebodenWANDELEN DOOR LIMBURGSE BOSSEN Julien van Remoortere
Prijs€ 3.00
Advertentienummer572744
Beschrijving

WANDELEN DOOR LIMBURGSE BOSSEN Julien van Remoortere

In samenwerking met de boswachters verkende Julien van Remoortere alle domeinbossen van Limburg. In dit vierde deel uit de reeks `Boswandelgidsen´ beschrijft hij 20 wandelingen door de interessantste en fraaiste bossen van Limburg. In een uitgebreide inleiding verneem je alles over de specifieke kenmerken van de fauna en flora in het bos. Met kleurenillustraties en gedetailleerde kaartjes.

De auteur heeft al veel gidsen over België op zijn naam staan. Hij verrast ons nu met een gids van 10 bossen in Belgisch Limburg. Alles wat groeit en bloeit in de betreffende bossen wordt nauwgezet onder de aandacht van de lezer gebracht. Het boek begint met een informatieve inleiding in het bos en zijn functies, waarin veel aandacht wordt gegeven aan de recreatieve en de ecologische functie van het bos en het daarvan afgeleide beheer. Daarna komt een verklarende woordenlijst met bosbouwkundige termen, en bomen- en struikenregister met Nederlandse en Latijnse namen, en wat nuttige adressen. Vervolgens worden de bossen behandeld. Belgisch Limburg kent zeer veel mooie bossen. De bossen in het boek zijn niet altijd de bekendste, maar wel erg interessant. Van ieder bos wordt een nuttige betrouwbare kaart gegeven, een historische inleiding, informatie over toegankelijkheid, fauna, bodem, reliëf, een routebeschrijving met daaraan gekoppeld een diepgaande beschrijving van de flora, wegaanduiding, toestand van de weg, lengte van de wandeling etc. Degelijke, zeer praktische gids voor wandelaars met een diepere belangstelling in plantengroei. Bevat kleurenfoto's.

Vaste Prijs:3 Euro

 

Gewicht 300 gram

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken306


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?