Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


VOOR HET EERST MAMA Olivia Taja 221 blz

AangebodenVOOR HET EERST MAMA Olivia Taja 221 blz
Prijs€ 3.50
Advertentienummer572745
Beschrijving

VOOR HET EERST MAMA Olivia Taja 221 blz

Voor het eerst mama worden is een onvergetelijke gebeurtenis! In dit boek lees je alles over wat je de komende maanden te wachten staat, van de verzorging van de baby vanaf de geboorte tot allerlei administratieve zaken die geregeld moeten worden. Om goed voorbereid te zijn, vind je in dit boek informatie, tips, tests, getuigenissen en waardevolle adviezen van een kinderarts met meer dan dertig jaar ervaring! Je komt onder meer te weten hoe je: - je voorbereidt op de bevalling thuis of in het ziekenhuis (je koffertje, de babyuitzet); - na de bevalling weer snel op de been bent; - hulp moet vragen aan je omgeving zonder overspoeld te worden (door je schoonmoeder…); - de baby goed kunt laten slapen; - gehuil, gekrijs, ziekten en kwaaltjes van jullie kleine engeltje aanpakt; - het evenwicht vindt tussen je rol van mama en die van partner; - weer je figuur, je sociale leven en seksleven terugkrijgt...
Moeder worden is een van de ingrijpendste veranderingen in het leven van een vrouw. Om zo goed mogelijk voorbereid te worden op deze nieuwe levenssituatie, is dit boek samengesteld door beide auteurs. De opzet is speels: drie soorten mama's beoordelen een situatie in twaalf 'bedrijven' (hoofdstukken) met verschillende scènes: de coole mama, de perfecte mama en de stresskip. Bij elk onderwerp wordt aangegeven, hoe de betreffende mama zal kunnen reageren. Het eerste bedrijf start bij de aanstaande bevalling, vervolgens bedrijven als 'Wie ben jij?', 'Brandschoon', 'Wat is dit vlekje nu weer?' tot 'Mama zijn is prima, maar ik ben vooral vrouw'. Elk hoofdstuk bevat adviezen en suggesties, praktijkvoorbeelden en relativerende opmerkingen. Teksten in kaders, tabellen en cartoons maken het boek gemakkelijk leesbaar. Met enkele gelinieerde pagina's voor eigen notities. De verschillende tekstkleuren zorgen voor een afwisselend geheel. 

Vaste Prijs: 3,50 Euro

Gewicht:490 gram

 

 

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken295


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?