Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


DE BESTE DOE HET ZELF HINTS EN TIPS Readers Digest 384 blz

AangebodenDE BESTE DOE HET ZELF HINTS EN TIPS Readers Digest 384 blz
Prijs€ 5.00
Advertentienummer651736
Beschrijving

DE BESTE DOE HET ZELF HINTS EN TIPS Readers Digest 384 blz

Dit is een doe-het-zelfboek dat anders is. Het toont u niet, zoals veel andere boeken, hoe u moeilijke en ingewikkelde klussen moet doen, maar het heeft u iets anders te bieden.
In dit boek zijn allerlei hints en tips opgenomen voor de beginnende en de gevorderde doe-het-zelver. Al deze waardevolle ideeën zorgen ervoor dat uw klussen makkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. En u zult niet alleen geld en tijd winnen, maar de klussen zullen u minder moeite kosten en ook misschien minder ergernis. En u zult er niet één keer profijt van hebben, maar elke keer opnieuw kunt u deze handige tips gebruiken.
De Beste Doe-het-zelf Hints en Tips bestaat uit 11 hoofdstukken. De eerste drie vormen de basis: Basisgereedschap en uitrusting, Organisatie van de werkplaats en Vakmanschap. De volgende vijf hoofdstukken geven u tips om uw huis te verbeteren en er een prettiger woning van te maken: Bergruimte, Woningverbetering, Verf en behang, Systemen en Reparaties. Dan volgen er nog hoofdstukken over de tuin en over de auto en de garage. In het laatste hoofdstuk zijn nog meer tips opgenomen over allerlei verschillende onderwerpen, die we zeker wilden laten zien.
Naast de hints en tips vindt u nog kaders die u onder andere helpen veiliger te werken of die de kneepjes van het vak tonen. Wat uitgebreidere kaders laten technieken zien die tot de basiskennis van de doe-het-zelver behoren. Onder het kopje Hergebruik achterin het boek kunt u van allerlei zaken opzoeken hoe u ze opnieuw kunt gebruiken. Spullen die u in het verleden misschien te gemakkelijk weggooide, kunnen zo nog een tweede leven tegemoet gaan. 
Veel plezier met deze verzameling doe-het-zelf hints en tips!

Readers Digest 'Doe het zelf'-boek zit boordevol aanwijzingen voor de 'doe het zelver'. Deze tips zijn verdeeld over de volgende onderwerpen: basisgereedschap; werkplaatsinrichting; bergruimte; woningverbetering; verf en behang; thuissystemen en reparaties; tuin en erf; auto en garage. Tot slot, men komt niet aan een eind, een toevoeging van 25 pagina's overige tips. Alle tips zijn naast de omschrijving toegelicht met een gekleurde tekening, soms meer, van goede kwaliteit. Vele tips zijn overbekend maar ook een groot aantal zeer bruikbare, minder gangbare aanwijzingen is opgenomen. Het is eigenlijk als boek een soort naslagwerk: men zit ergens mee en zoekt dan in het boek een oplossing. Het boek is keurig uitgevoerd.

Vaste Prijs: 5 Euro

 

Gewicht: 1 kg 210 gram

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken322


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?