Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


EIGEN MUZIEKPRODUCTIES OP DE PC Eppo Schaap 263 blz

AangebodenEIGEN MUZIEKPRODUCTIES OP DE PC Eppo Schaap 263 blz
Prijs€ 7.00
Advertentienummer652129
Beschrijving

EIGEN MUZIEKPRODUCTIES OP DE PC Eppo Schaap 263 blz

In dit boek leer je hoe je als (amateur)muzikant een muziekstuk of eigen song met betaalbare middelen kunt omzetten in een complete digitale muziekproductie met een audio-cd of mp3 als eindresultaat. De middelen die je daarvoor nodig hebt worden behandeld en er worden veel praktijkvoorbeelden gegeven in combinatie met de bijgeleverde cd. Ook leer je het een en ander over de techniek achter computeropnames, de kabels, pluggen en eventuele muziekinstrumenten die je nodig hebt om muziek met je computer te leren 'lezen en schrijven'. Pas op: tijdens het lezen van dit boek kan je werkkamer in een studio veranderen...
Naast het opnemen van geluid wordt er ook aandacht besteed aan het gebruik van midi: een hele andere, maar zeer krachtige manier om muziek te componeren, arrangeren en te orkestreren.
Zie je het als een uitdaging je Windows-computer te gaan inzetten voor het maken van eigen muziek? Dan tref je in dit boek veel informatie aan om je flink op weg te helpen.
Bijlage:
Cd met gratis maar volledig functionele opname- en midisoftware voor Windows, softwaredemo's, en muziekvoorbeelden als cd-audio.

Dit boek beschrijft de mogelijkheden van de pc voor het maken van eigen muziekopnames. De eerste hoofdstukken behandelen de benodigde hardware, waaronder de pc met besturingssysteem, geluidskaart en microfoon. Daarna komt het maken van MIDI- en audio-opnames aan bod. Met behulp van op de computer aan te sluiten MIDI of elektrische muziekinstrumenten of via microfoonopname kunnen muziekfragmenten bewaard worden. Na de verdere verwerking met behulp van digitale filters en effecten wordt een eindmix gemaakt. Als laatste worden de mogelijkheden tot publicatie van de eigen creaties via internet behandeld. De cd-rom bevat proefversies van de besproken software en een aantal muziekfragmenten waar in de tekst als voorbeeld naar verwezen wordt. Als algemene inleiding tot het maken van muziekproducties op de pc gaat dit boek nergens diep op de materie in. Wel helpt het de beginnende muziek enthousiast op weg met een redelijk beeld van debenodigdheden en mogelijkheden die deze bieden.

Vaste Prijs: 7 Euro

Gewicht: 510 gram

 

 

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken297


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?