Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


NEUSHOORN Colin Forbes 335 blz

AangebodenNEUSHOORN Colin Forbes 335 blz
Prijs€ 3.50
Advertentienummer676923
Beschrijving

NEUSHOORN Colin Forbes 335 blz

Vier mannen zijn vermoord, de naaste medewerkers van vooraanstaande politici in Washington, Londen, Parijs en Berlijn. Ene Mr. Blue lijkt verantwoordelijk te zijn. Tegelijkertijd dreigen diezelfde steden overspoeld te worden door hordes gewapende en goed getrainde 'refugees'... Wat kunnen Tweed en de zijnen doen om escalatie te voorkomen?

Het Britse terroristenbestrijders trio Tweed, Paula Grey en Bob Newman neemt het op tegen absolute topregeringsleiders uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en de V.S. met plannen zich op te werpen tot de Hitlers en Stalins van de 21e eeuw. Ze komen op hun spoor door moorden op te veel wetende medewerkers van deze politici. In de stroom politieke asiel- en illegale werkzoekers naar het Westen verschuilt zich een compleet vreemdelingenlegioen om met grote rellen democratieen te destabiliseren voor de 'wannabe' dictators. Wat kunnen Tweed en de zijnen doen om escalatie te voorkomen? Het tamelijk ingewikkelde verhaal met voortdurend wisselende locaties (het Ritz Hotel in Londen, Parijs, Travemunde in Duitsland, Seattle etc., zie www.colin-forbes.co.uk/locations/rhinoceros) leest vlot weg. De titelfiguur is een superbrein achter de schermen. Met talrijke bloedige actiescenes, vol ferme jongens, stoere meiden en romantiek. Onbekendheid met de eerdere delen met Tweed c.s. is geen bezwaar. Colin Forbes is het pseudoniem van Raymond Sawkins, een Engelse zakenman die in 1965 schrijver werd. Normale druk.

Vaste Prijs: 3,50 Euro

Gewicht:590 gram

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken320


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?