Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


POLITIESTAAT Colin Forbes 288 blz

AangebodenPOLITIESTAAT Colin Forbes 288 blz
Prijs€ 3.50
Advertentienummer681838
Beschrijving

POLITIESTAAT Colin Forbes 288 blz

Drie broers spannen samen met als doel Groot-Brittannië in een politiestaat te veranderen. De drie mannen zijn onderministers, en ze noemen zichzelf de Cabal. 'Eenieder die het niet eens is met de regering is een saboteur,' zo laat een van de drie, Nelson Macomber, weten. De Cabal is er bijna in geslaagd alle veiligheidsdiensten samen te voegen tot één grote Staatsveiligheidsdienst onder één bewind. Maar de roemruchte Tweed is hier fel tegen - en hij heeft daar uiterst goede redenen voor...

Tweed kent zelden angst, maar ditmaal twijfelt zelfs hij of hij in staat zal zijn de gevaarlijke ontwikkelingen een halt toe te roepen. Zelfs de meest geavanceerde beveiligingssystemen en de meest ervaren antiterrorisme-experts zijn niet opgewassen tegen een kracht die heel Europa bedreigt. Tweed en zijn team staan voor een van de grootste uitdagingen tot nu toe in deze actuele, snelle en razendspannende nieuwe thriller van Colin Forbes.

Drie broers, toevallig allemaal Britse staatssecretarissen, plannen een politieke coup. Er moet één oppermachtige veiligheidsdienst komen. Een soort SS kijk aan, de naam is State Security. Tweed, onderdirecteur van de geheime dienst, is mordicus tegen. Het trio politici plant de eliminatie van Tweed en zijn clubje. Eerst door hem een moord in de schoenen te schuiven. Steeds meer ledematen vliegen in het rond, op kantoren en straten, een contingent zware jongens moet overkomen uit Slowakije: wat een jolly good war! De lezer gelooft het wel.

Vaste Prijs 3,50 Euro

Gewicht: 530 gram

 

 

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken342


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?