Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


BLESSURETIJD Anja Meulenbelt 204 blz

AangebodenBLESSURETIJD Anja Meulenbelt 204 blz
Prijs€ 3.00
Advertentienummer681888
Beschrijving

BLESSURETIJD Anja Meulenbelt 204 blz

Een voor de buitenwereld succesvol leven lijkt plotseling in duigen te vallen. Het einde van een relatie en het begin van een onmogelijke liefde, het verlies van werk, een schrijfblokkade en een opspelend verleden - dit boek verslaat een jaar van geestelijke en materiële crisis. Wat aanvankelijk een registratie van scherven lijkt te zijn, groeit in een dagboekachtige structuur uit tot een kroniek van verloren verwachtingen en pijnlijke terugblikken. Maar er zijn ook sfeervolle scènes waarin getracht wordt verworven inzichten opnieuw te toetsen en waarin aanknopingspunten worden gezocht voor een nieuw begin. De kracht van Meulenbelt is steeds geweest dat zij ingenomen standpunten en beproefde vormen durfde te herzien. Dat doet ze met Blessuretijd opnieuw. Het betekent een nieuwe fase in haar uitzonderlijk schrijverschap.

De schrijfster is vooral bekend geworden als 'feministe van het eerste uur' en door haar boek 'De schaamte voorbij'. Er volgden meer boeken en publikaties. Nu dan een roman, maar eigenlijk is het meer een verslag van een crisis in haar leven: zij verloor haar baan, er kwam een eind aan haar verhouding, er volgde een onbeantwoorde liefde en ze wordt geconfronteerd met de overgang. Genoeg redenen om 'blessuretijd' aan te vragen. Soms is Meulenbelt goed op dreef, soms is ze erg van zichzelf overtuigd en meent dan publiekelijk af te moeten rekenen met bekende Nederlanders. Op de omslag is het oor van haar geliefde te zien.

Vaste Prijs: 3 Euro

Gewicht:300 gram

 

 

 

 

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken353


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamBoekenwurm4 geen waardering
WoonplaatsSint-Kruis (Brugge), West-Vlaanderen
Actief sinds13-05-2017
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 562 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?