Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Forse Engelse Bulldog pups

AangebodenForse Engelse Bulldog pups
Prijs€ 150.00
Advertentienummer46531
Beschrijving

Bent u op zoek naar een rustige hond , een echte clown die dagelijks uw lachspieren zal activeren ? Kom dan zeker eens kennismaken met onze prachtige engelse bulldog puppy's ...

Type hond : gezelschapshond

De Bulldog is een van de liefste en zachtaardigste van alle honden, hetgeen in scherp contrast staat met zijn machtige verschijning en zijn met bloed besmeurde geschiedenis. Deze hond is aanhankelijk en betrouwbaar en beschikt over grote moed en uitstekende vaardigheden om te bewaken.

Altijd op zoek naar menselijke aandacht, is de Engelse Bulldog op en top een mensenhond. Toch hebben sommige Engelse Bulldogs de neiging om een dominant karakter te tonen. Een strenge en sterke baas kan dit probleem makkelijk recht zetten door de hond zorgvuldig af te richten en leiderschap te tonen.

De vermogens van deze hond om te bewaken zijn in de wereld van de honden ongeëvenaard. Uiteindelijk zullen er niet veel zijn, die een hond, die dapper en sterk genoeg is om een stier te bijten, uit zouden willen dagen. Toch is deze hond nooit agressief of wreed.

Engelse Bulldogs zijn erg goed en verzorgend met betrekking tot kinderen. Ze houden ervan om tijd met kinderen door te brengen. Gewoonlijk vertoont een Engelse Bulldog geen agressie tegen andere dieren en is deze hond goed tegen huisdieren. Maar dat wil niet zeggen dat ze tegen vreemde honden niet vijandig kunnen zijn.

Regelmatig borstelen van de vacht met een doek is genoeg om de vacht schoon en glanzend te houden. Deze honden houden niet van beweging, dus ze moeten niet worden overvoerd. Deze hond is gevoelig voor extreem heet weer. In de zomer moeten de vouwen en rimpels regelmatig worden gepoederd.

De normale levensverwachting voor Engelse Bulldogs is 8 tot 10 jaar.

Denkt u dat dit ras bij u en uw gezin zou kunnen passen ? Maak dan vlug een afspraak om onze lieve knuffeltjes beter te leren kennen .

Wij nemen uitgebreid de tijd om u te laten kennismaken met onze pups en al uw vragen te beantwoorden . Ook helpen wij u graag met advies over verzorging , opvoeding , zindelijkheid , voeding , ...

Het is wel erg belangrijk dat u zich vooraf voldoende laat informeren bij de aanschaf van een pup , koop nooit een dier impulsief !!!


Al onze pups zijn ingeënt en gechipt , ze hebben een europees paspoort en wij bieden u een schriftelijke garantie .
Bovendien zijn onze pups reeds goed gesocialiseerd door hun dagelijkse speelmomenten (binnen of buiten) met zowel andere pups als volwassen honden .


Wilt u graag persoonlijk op de hoogte gebracht worden bij de komst van een nieuw nestje van dit ras ? Heeft u vragen over dit ras ? of wilt u een puppy reserveren of een afspraak maken

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken1043


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
Naamtete geen waardering
WoonplaatsAntwerpen, Antwerpen
Actief sinds31-05-2012
Telefoon324812973584
ExtraBekijk gebruikerswaardering

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?