Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Hongarije:nieuw gebouwd huis met bijzonder berg panorama

AangebodenHongarije:nieuw gebouwd huis met bijzonder berg panorama
Prijs€ 99500.00
Advertentienummer731030
Beschrijving

Beste lezer (s),

Dit fraai nieuw (2009) gebouwd huis ligt in het dorpje ` Bodony ` midden in de Matra bergen en het dorpje zelf is de laatste in de vallei.

` Bodony ` is een rustiek dorpje welke zelf over een aantal basis elementen beschikt als een lokale winkel, een cafeetje, een dokersdienst en aanverwante zaken.

Zie de dorps website : www.bodony.hu/

Het betreffende pand is gelegen (voor de google earth spotters) aan de ` Beke ut 13 ` (vrede straat 13) en heeft als kadaster nummer 76. Postcode : 3243.

Het pand is feitelijk de laatste in dat kleine straatje en biedt een ongekend fraai (270 graden) panorama aan op de omliggende Matra bergen waaronder een uitzicht op de hoogste berg van Hongarije (1014 meter boven zee niveau).

Alhier enkele websites m.b.t. de Matra bergen aldaar

www.kekesteto.hu/

www.matrahegy.hu/kekesteto/informacio

www.matrainfo.hu/telep_kekes.php

De totale bebouwings opp. is 162.12 m2 en de kavel grote 4068 m2.

De kavel (1 kadaster nummer) is feitelijk in tweeen gedeeld en gescheiden door een (eveneens nieuw) hekwerk. Op de voorkavel (aan het genoemde straatje) staat het huis, het bijgebouw (garage c.q. opslagruimte met ook een terras) het verkoelingsbad en een eigen waterbron.

De achterliggende kavel, die weer op een andere straatje eindigd, is (nog) onbebouwd.

M.b.t. het hekwerk geldt, voor het hekwerk op het bebouwde deel van de kavel, dat er onderaan een extra versterking is aangebracht gericht op het binnen (of buiten) houden van diverse dieren. Het is niet ongebruikelijk om herten en wildzwijnen van nabij te mogen verwelkomen en eventueel aanwezige honden blijven dan in ieder geval op de kavel.

Het pand en bijgebouw zijn van de beste materialen gemaakt. 

Het hoofdhuis telt 1 grote woonkamer annex open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer (douche, bad en wasbak), een apart toilet, een ruimte voor de wasmachine en aanverwante zaken, een soort binnenhal / gang die de diverse kamers verbindt, een ruimte die thans ingebruik is als kantoor/computer/ werkplek, een terras en uiteraard de garage.

Het bijgebouw op de eerste kavel is een soort opslag ruimte (daar staat o.a. de trekker voor het gras maaien in) samen met een terras.

De directe omgeving biedt talloze mogelijkheden voor wandelen, bergklimmen, vissen, bezoeken aan thermaalbaden, paardrijden, fietsen, mountainbiken, restaurant bezoeken etc.

Bezoek gerust eens de sites van de volgende fraaie plaatsjes met thermaalbaden in de direkte omgeving : Bukkszek, Paradfurdo, Eger, Demjen en Egerszalok

U kunt, des gewenst, direkt kontakt op nemen met de Nederlandse eigenaresse genaamd Nel Oosthoek welke u direkt kunt aanschrijven op : nel.bergh@gmail.com

Het genoemde aanschafbedrag is een vrij op naam koopprijs dus incluis alle bjkomende kosten en over de aankoop somma valt nog te onderhandelen. Er zijn nog tegen de 20 foto`s opvraagbaar. Op onze website is dit nummer 942.

Alhier ter lande zijn wij een erkend makelaar, zie hieronder voor de gegevens daar omtrent.

Hongaars makelaar licentie verkregen in 2006
Bedrijfsvorm: zelfstandige
Registratie nummer : 6998207
Belastingnummer : 63620396130

Groeten Anton en Maria.Meer informatie http://www.hungarianhousesandtourism.hu
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken341


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamAnton Wetters geen waardering
WoonplaatsBerchem (Antwerpen), Antwerpen
Actief sinds18-02-2012
Telefoon0036205623337
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 22 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?