Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Autosportprestaties verbeteren met behulp van SHP coaching

AangebodenAutosportprestaties verbeteren met behulp van SHP coaching
Prijsn.v.t.
Advertentienummer187249
Beschrijving

Het Sport Hypnose Programma (SHP) is binnen de praktijk Mentaal Gezond ontwikkeld door Maurice Quanjel (hypnotherapeut/ MBCT therapeut/ oplossingsgerichte therapeut/ mental topsport coach).

Het betreft een mix van o.a. sportpsychologie, aandachtsgerichte cognitieve therapie, oplossingsgerichte therapie, life-coaching en hypnotherapie. Het beste wat deze methodes te bieden hebben, is samengebracht in deze unieke, zeer krachtige en kortdurende coachingsvorm.


Een coachingstraject start altijd met een uitgebreid intakegesprek waarin de coachingsvraag wordt besproken. Tevens wordt een duidelijke uiteenzetting van de coachingsmethode en het aantal te verwachten sessies gegeven. Na het intakegesprek wordt eventueel een bedenktijd (wel/niet starten met het coachingstraject) afgesproken. 

 

SHP is niet alleen geschikt voor het oplossen van mentale 'problemen' maar is een aanvulling op elk trainingsprogramma. Door tijdens de trancetoestand van de sporter gebruik te maken van diverse technieken uit de sportpsychologie zal deze mentaal sterker worden en zelfs ervaren dat aangeleerde vaardigheden verbeteren. Uiteindelijk zal dit leiden tot een verbetering van de prestaties.  

 

Mocht je meer willen weten over mental sportcoaching middels SHP, bezoek dan de website van Praktijk Mentaal GezondMeer informatie http://www.topsportcoaching.be
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken584


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamMentaal Gezond geen waardering
WoonplaatsZutendaal, Limburg
Actief sinds28-02-2015
Telefoon0476/067572
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 24 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?