Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
AmaaiAmaai >  Sport >  Golf


Golf iets voor u? Natuurlijk!

AangebodenGolf iets voor u? Natuurlijk!
Prijs€ 295.00
Advertentienummer336186
Beschrijving

Er zijn niet veel sporten die je zo lang kunt beoefen als golf en waarmee je op elke leeftijd nog kunt beginnen. Bij golf ben je nooit te oud om te leren. Een plaats waar dat prima kan is op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw.

Bent u benieuwd of de golfsport iets voor u is? Of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor elke gelegenheid? Informeer dan naar snel naar het Golf Stappenplan: een speciaal lespakket voor beginners waarmee snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis gemaakt kan worden met de golfsport en waarin onder deskundige begeleiding het basis diploma voor golfers behaald kan worden.

Het Golf stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen onder leiding van een erkende PGA professional. Het programma bevat in totaal ruim tien uur les: 3 lessen van 1,5 uur op de driving range en putting green en daarnaast gaat u 3 maal 2 uur de golfbaan op om direct baanervaring op te doen. Aan het eind van de lessen kunt u op de club zowel het theoretisch als praktische golfexamen afleggen. Mits het behalen van positieve resultaten geeft dit zogenaamde golfvaardigheidsbewijs u toegang tot de meeste golfbanen in Europa.

Al het noodzakelijke materiaal krijgt u gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking tijdens de lesuren. Bovendien mag u gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten (driving range en putting green).

Het volledige Golf Stappenplan kost slechts € 295 per persoon en de formule wordt het ganse jaar door herhaald. Voor inschrijving en meer informatie over de exacte data mailt u naar jasmien.vanbaelen@kempensegolf.beMeer informatie http://www.kempensegolf.be/home/slide-6/
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken522


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamJasmien Van Baelen geen waardering
WoonplaatsMol, Antwerpen
Actief sinds20-10-2016
Telefoon+32 (0)14 81 62 34
ExtraBekijk gebruikerswaardering

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?