Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Hongarije-paradijselijk prive vismeer met 4 gebouwen (video adres)

AangebodenHongarije-paradijselijk prive vismeer met 4 gebouwen (video adres)
Prijs€ 695000.00
Advertentienummer148820
Beschrijving

Beste lezer(s), 

Dit watersport paradijs, gaat nummer 789 op de nieuwe site worden, staat ten tijde van deze plaatsing ( 15 oktober 2015) nog niet op onze nieuwe website de online plaatsing daarvan is door prive omstandigheden uitgesteld mogelijk tot (begin) volgende week. Laten we het hopen. We doen ons best. 

https://www.youtube.com/watch?v=vPG4KP4zIWY

Dit geheel vormt niets minder dan een paradijs voor de liefhebber van watersport en aanverwante vormen van rekreatie. De totale oppervlakte van het landgoed is 91.000 m2 waarvan het meer 45.000 m2 in beslag neemt. De rest van het landgoed bestaat uit weiland, wandel en fietspaden en kavels met fruitbomen.Het meer kent talloze aanleg (vis) steigers alsmede een aanleg steiger voor o.a. jet-skieen.

Er staat ook bebouwing op de kavel en de totale bebouwings opp. is 798 m2.en die bestaan uit :

1: het hoofd woonhuis (138 m2) met daarin 8 ruimtes waaronder 3 woonkamers, 1 badkamer, een corridor, een een keuken, een voedsel opslag ruimte en een ketelhuis.Daarnaast liggen 2 overdekte gebouwen van 80 m2 waarvan er 1 als stal dienst doet (ruimte voor 6 paarden) en de tweede nog een bestemming behoeft.

2: het 2e gebouw (welhaast een mediterraan herenhuis) beslaat 3 verdiepingen en in totaal 360 m2. Neemt u er echter gewag van dat dit gebouw voor slechts 50 % afgemaakt is. De kelder heeft een huisbioscoop ruimte, een wijnkelder, een was afdeling en een opslag ruimte voor materialen. De begane grond heeft een woonkamer, een slaapkamer met badkamer, een grote open keuken, een voedsel opslag ruimte, een gastenverblijf kamer, nog een badkamer, en een trapportaal. De eerste verdieping telt 2 (kinder) kamers, een badkamer, een gallerij en een terras.

3: het derde gebouw (140 m2)kan bij nader orde nog een bestemming krijgen al zijn een keuken en een badkamer aanwezig. Door de eigenaar wordt dit gebouw als ‘ klub huis ‘ aangeduidt en dit pand is voor 95 % klaar. Alle nuts -voorzieningen zijn uiteraard ook aanwezig waaronder 3 x 16 ampere en 3 x 25 ampere elektra voorzieningen.  Het geheel ligt in de nabijheid van de plaats ‘ Lajos misze ‘ er zijn in total 65 foto’s ter beschikking alsmede een video zie boven de advertentie tekst. Alle bouwtekeningen (hier geen plaats voor) zijn opvraagbaar. 

Het genoemde bedrag is een v.o.n. prijs en aldus zijn alle onvermijdelijke bijkomende kosten ingesloten in de genoemde aanschafprijs.

Alhier ter lande zijn wij (Anton en Maria) een erkend makelaar en de Hongaarse staat stelt het hebben van een dergelijke licentie als vereiste indien werkzaam in deze beroeps kategorie. 

Groeten Anton en Maria. Tel : 00 - 36 - 20 - 562 - 3337

 Meer informatie http://www.hungarianhousesandtourism.hu
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken577


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamAnton Wetters geen waardering
WoonplaatsBerchem (Antwerpen), Antwerpen
Actief sinds18-02-2012
Telefoon0036205623337
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 22 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?